BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 20, 2011

interview 1st

1st time bf saya g interview keje sebagai pembantu kaji bumi
hopefully dapat la sayangg
beruntung saya kalo awak dapat..
boleh kawen awal.haha.sweet la sangat an2.
kawen di umur mude.weeee

 minggu ni sangat2 la bz cz next week EXAM 
so mknenye hampir balik umah. mom really miss you
: D
and one more person ABDUL HAZIQ YUSUF
rindu sangat la kat you.lama ta jumpe
so cuti ni aku akan habiskan masa bersama mak dan bf tersayang
haha
minggu exam ni aku stress sikit
aku nal capai pointer
sanagt2 la mencabar sebab aku malas study

i'm so stress 


stress sangat la tuh.haha
pape pown aku sangat2 ta saba nak exam cz na blik
my sweet home tggu aku yeaw..!!
sangat2 teruja lah 

and one more think aku dapat pengkhususan
TPTM
teknologi pengeluaran tanaman makanan
euw..ta saba la sem 3 nih..

Tuesday, May 10, 2011

BEGITU CEPAT KAU PERGI :(

10 MEI 2011

pemergian sahabat
IZWAN NOORAZMAN

sahabat, kawan, dan insan yang sangat2 baik 
takdir da menentukan segalanya.dia pergi tinggalkan kite semua
kalau lah kau ade sekarang wan aku nak sangat jumpe kau.
teringat kenangan kat sekolah dulu.
kawan2 doakanlah rohnya sentiasa dicucuri rahmat
dan ditempatkan bersama orang2 beriman

maafkanlah segala kesalahannya.
semoga kau bahagia di sana wan.
kami disini pasti akan merindui kau di sana
:(

ya,Allah.. ampunkanlah segala dosanya,
tempatkanlah dia di tempat orang2 yang beriman dan di
tempat yang kau redhai ya Allah..
terimalah segala amalan kebaikannya 
serta ampunkanlah segala dosa2nya.

amin...

GAMBAR KENANGAN :(



izwan norazman
dalam ingatan 

Thursday, May 5, 2011

what happened & everything I likE :)

what hAppened??

itu tajuk pertama yang akan dibahaskan..hahah
aku dikejar seekor binatang
sangat2 biadap lah kan.waktu makan petang
di dining hall.haha
aku sangt berselera dengan mencecah budu sambil makan nasi.
bila nak balik tu aku ta pasan ade binatang tu,
mmg conform ah dy terkam aku sebab nampak aku pegang epal
aku menjerit n ta tahu nak wat ape


ni lah binatang gila tuh.dah la menakutjan.bodoh jewp.
lain kali mampos kau aku tembak kalau kau kejar aku agi!

EVERYTHING I LIKE :)

aku mmg suke bende2 palsu nih.
salah satu nye colour lense
tp haziq yusuf ta kasi aku pakai.katanya rosak mata
tpi dah aku minat


this one brand yang selalu aku guna
best sangt lembut gila

koleksi pic aku bersama lense :


ini warna : grey


ini warna : ocean blue


warna : brown


warna : aqua blue


warna : green 

cukuplah tu..melampau banyaknye gambo nak upload
tak lalu tgn aku.
bila ada duit jew baru aku beli
ikut kehendak bila perlu je pakai oke

AND ONE MORE THING

aku suke pakai eyelashes
hahah
nampak unik.walaupun bulu mata aku dah memang panjang 
dan melentik tapi aku tetap gatal nak pakai
haha.


aku ta sure bulu ape dy pakai.tp aku tetap suke
jom n mari mencube bagi sesiapa yang belom pakai

ahhh..sangat2 mengantok tapi aku gagahkan jugak tok korang 
membacanya.
esok sangat malass
EXAM EXAM EXAM
aku perlukan tidur yang nyenyak seperti 
ini :


haha..ta senonoh
tipu lah korasng tak pernah
tp nikmat kalau kuar bende nih
ini yang dikatakan tidur yang sangat2 nyenyak

selamat malam korang semua :)

Tuesday, May 3, 2011

TRULLY LOVE YOU

kenape tiba2 rindu??
macam tak percaya aku betol2 rindukan dy 
HAZIQ YUSUF
sangat2 jiwangnye aku.mesti dy sangt2
bangga sekarang..aish malu?
hahah.
tetapi sungguh sangat2 sayang kamu



kreatif tak??
hasil lukisan : haziq yusuf :)
kdg2 dy pown jiwang jugak.
hahah

MIMPI??

sape boleh tafsirkan aku sesuatu mimpi
itu just mainan setan je kan
tapi ape maksud mimpi jumpe ular?
aish..nak kene pinang kew?
jeng jeng
or sesuatu yang menakutkan?

aku perlukan perubahan diri
i would change my life
but when? why?
aku akan buktikan!


HAPPY ANNIVERSARY 3YEARS 1 MONTH

tak sangka agak lame sudah
seronok sangat
tapi aku lupe nak wish..hahaha
naseb baik dia ingat
kol pagi2 agi..ingatkan nak kejot sembahyang
tgok jam kemain lambat lagi.
ooo
SUPER SAVER
ingat senag kew nak bersuper saver nih
hari2 tertentu je boleh taw.
pape pown sayang 
saya betol2 sayang awak dan perlukan awak
heheh
malu :)


HANDPHONE ROSAK

hp aku rosak :::
geramnye aku..
aku dah ta boleh pure2 comel lagi
ta ade fon na snap pic aku sekarang
hahah
aku sangat rindukan kamu 
wahai W910i


rindu giler kat kau wahai hp
hope nanti aku ade pengganti kaw

aku agak penat dah menaip.
terpakse menaip cz da lame ta updates
hahah
tp tak pe lah,kire ok lah dapat share
ngn pengikut2 aku semua an an

I LOVE YOU

mak
adek
atok
HAZIQ YUSUF

Sunday, April 10, 2011

trip (*.*)

beautiful journey


hye ape kaba semua
da lame ta ketemu..aku sangat bz + problem
haha
so aku ade citer best untuk korang
kelas aku wat lawatan na g desaru
wow macam best..

but something happened *,*
dalam perjalanan yang sangat heppy,bertukar menjadi sesuatu yang ta 
disangka2 kan ..owww


tayar bas rabak..hahah.berat sangt kowt student girl IPAH
terkontang kanting lah kami di tepi2 jalan..

aku ngn kawan2 cam ikan keli tade air..hahah
sangt bosan tggu,so wat ah aktiviti kesukaan kitorang..snap picture




ntah macam pe ntah

 teruje ngn keadaan nih
cam good2 aer

perjalanan diteruskan
so we all semua heppy lah..malam ade karoke
aku dengan berani menyanyikan lagu FANTASIA BULAN MADU
yewww,,cuak cam HARAM JADAH
haha
dinner makan lamb chop, soton, ikan bakar dan bagai2 agi
eww best sangat
kitorang stay kat BALAU BEACH RESORT
best tempat tu..ade swimming pool
jum tgok


besau ta besau je lah..hahah
ni KAMI
gadis gedik..euww..ta lah sopan oke..
semua da berpunye..opss

so kesimpulannye kami heppy
boys n girls bergabung untuk enjoy ngn trip nih.


ni lah teruna n dara kelas aku yang boleh dijadikan KAWAN
love you all
(*,*)

k lah daa..ni jew yang boleh dikongsi bersama2 anda semua

Thursday, March 24, 2011

the first time .

1st time im feel heepy :)

i have never known the true loving of a guy, until i met you .
you showed me the true meaning of love and care .
it sure feels nice to be the luckiest girl in the world .
i am so grateful to have you .
i could never forget the feeling of the butterfly fluttering in my tummy the first time we lay our eyes on each other .
i believed you when you told me that you love me .
i trust you when you said that you would do anything for me .
from that moment on i know that i am unconditionally and irrevocably in love with you .

i love you as you love me .


when i fall in love, i fall hard .
and i fell already, to the most loving and caring guy .
i love him and he is all mine .

miss this time..miss you haziq yusuf



love between you and me


u see my eyes and me to :)



ugly face..haha +,+


sometimes u make me tensen..bla bla bla




i love you so much,haziq yusuf .
you are the greatest guy in the world, that is good and kind who loves me unconditionally .
i am so glad that i found you and so grateful to god .
i believe in us and i trust us that we will always love each other, no matter what
i would do anything for you and be anything for you .
i promise you, bu .
i want to be your everything, your lover, your wife and i want to be the mother of your babies .
so, i am praying for us .
i love you .



he dedicate this song to me !



Menatap indahnya senyuman diwajahmu 
Membuat ku terdiam dan terpaku 
Mengerti akan hadirnya cinta terindah 
Saat kau peluk mesra tubuhku 

Banyak kata 
Yang tak mampu kuungkapkan 
Kepada dirimu 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Sepanjang hidupku 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Meski waktu akan mampu 
Memanggil seluruh ragaku 
Ku ingin kau tau 
Kuslalu milikmu 
Yang mencintaimu 
Sepanjang hidupku 

Aku ingin engkau slalu 
Hadir dan temani aku 
Disetiap langkah 
Yang meyakiniku 
Kau tercipta untukku 
Meski waktu akan mampu 
Memanggil seluruh ragaku 
Ku ingin kau tau 
Kuslalu milikmu 
Yang mencintaimu

ungu song

oh God..i really miss him..
i will never release him
dont leave me alone.only you can make me heppy
ever and ever
listen to my grienvances of this
love you boo


first time aku berbahasa inggeris di blog
mane peginya bahasa ibunda aku..owh nop..??
heheh..only this tonight
i speak and write in english
so dont worriend 
i did not see stupid if i speak in english
haha..bongok !!

mood: sad, heppy, 



Tuesday, March 22, 2011

silap dengar

 hye hello2..

 come back to blog for this night 
(=,=)
eee
rase geram sangat2 bila boyfriend sendiri kate girlfriend dy
PEKAK dan LOADING
ikowt kan hati nak aje aku tembak muka dia
eeee sungguh kejam
biase lah lumrah alam salah dengar
eleyh macam lah dy
KATONG (bukan nama sebenar)
tu ta penah terlepas dengar

uih..

AND ONE MORE THING !!


saia ta LOADING okeyh..
mule2 mesti la ta paham
ish..
mesti lah kne berfikir sebelum salah cakap

awak sungguh WANTERD !!





nah amik kaw
teruk an dy tuh
hah nampak tuh da terbakar dah disebabkan sumpahan girlfriend sendri
padan muke
tp an dy leyh senyum agi


(=.=)


sabo je lah

poyo je aku ni
marah2 pown boyfriend jugak
kentut pown bau wangi
(pepatah okeyh)
busuk tetap busuk..tadenye aku na puji2 wangi nih..ta kuase mak nyah


ini saje untuk malam ni
tensen tensen tensen
macam2 hal kamu ni 


HAZIQ YUSUF

Monday, March 21, 2011

sweetszz

                                                

                                                     my lovely sista :)



hye aku sangat heppy
dah la dapt lepak ngn bf aku

haziq yusuf

pastu dapat lak lepak ngn 
my lovely sista

'atiahanis ahmad'

so mmg sweet lah kan
dah lame kot ta hangout same2
so lepas rindu lah knon
cisss..poyonye akupapepown aku heppy sangat
tengss tiya luangkan mase
love you MP
hahah anyway kitorang jalan2 di times square
tu je lah mall yang ok bagi kitorang berjalan2 tgok gelagat orang
agipown baju murah2,,taa mampo baju mahal2 nih..
sedihnye..ade sape2 na belanje aku tak..haha
simpati lebiyh.
oke lah bnyak sangt merepek..


 yang diatas di pic aku ngn si MP
ni lah my lovely sista tu..
pic ni at depan Pv
capture by atan adex aku..
miss you la gimuk




pelik,,nape girl suke snap pic kat tempat nih..
TANDAS
aduh..pelik lah
tapi aku mmg suke..mybe sebab tade orang yang tgok kowt
hahah
jawapan paling sengal !!

saya sangat suke SAHABAT saya ini
(baca lah tiya,pastu puji bnyak2)
menggong an


nmpak mesra bila pegang2 tangan
tanak tiya jatoh.tiya an berat
lagipown tiya mane tahu melintas 
(macam ar aku tahu)
sape lagi kurus and sape agi pendek??
hahah
jgn marah si muke penyek
eh..sory2 tersasul

thats all about my lovely sista

atiahanis ahmad

bajet diva (-,-)



yang diatas ni gadis jelita
aku mmg pantang kalo nmpak camera
mesti pp aku tergetar2 na tersenyum
haha
bodohnye ayat


gambar isu perselisihan paham




haha pic ni boleh jadi isu aku and haziq
dy pkir aku tgh sebok msg ngn jantan mane 
saje jew la..acah je lebih..gimik semate
candid lah konon,,
geDik ah kaw finiy
senyum senyum kambing


anyway tu je kowt
so aku rase semgat untuk balik IPAH
esok pembelajaran dan kehidupan sebagai STUDENT kembali
bosan !!! na keje lah
aish..
oke selamat siang :)


Saturday, March 19, 2011

heppy night :)

hye see you all again
:)
al-kisah bermula apabila malam ni aku 
dating dating dating
suke dating..hahah nagoi
alang2 berade di umah tiya ni aku
membuat keputusan untuk dating bersama-sama 
KATONG (bukan nama sebenar)

katong n the geng menjemputku di flat umah tiya
oopss..yang menariknya dating 
pown naik kete besa 
MERCEDES BENZ
euwww so hot,kereta ditunggangi oleh XIBEE

makan makan di warung SUP MELETOP , sg besi
warung yang masuk tV sebab menghalang jalan orang lain
ekin yang cakap not me okeyh =-=

selingan gambar makan makan bersama mereka


gamba ng buah hati tersayang di bawah lampu gantung gantung
cam orang dulu


muke katong sangat heppy..gedik !


3 orang lelaki ni mengfollow hari dating kami
dari kiri ; BARD, XIBEE, REZA
yang tengah2 tu lah menunggang kete benz tuh
haha
mereka bertige sangat sengal membuat lawak
bising,sehinggakan puak2 lelaki di belakang kami tension makan 
SOP MELETOP !1 arghhh
tenxz yaa bawak bf saya :)


alamak pic ni tersenget lah
yang dua ni kawan aku merangkap sepupu teman rapat semua lah
yang pkai tudung biru tu 
TIYA , sebelahnye EKIN
mereka berdua menjadi mangse 3 orang lelaki di atas
sabojela (kaka limah film)

mase aku korek2 hp KATONG  aku terjumpe sesuatu
jeng jeng jeng
dah lame aku na amik tp lupe
makan semut bnyak sangat
ini dy

hah tu la tu
ni lah gamba aku menunggang TZM uncle aku
ade style tak
ni lah salah satu hobi aku
aku mmg suke bawak moto nih
kalo moto besa2 lagi aku suke
sangat heppy
gamba ni di diambil oleh
my beloved : katong <3


kang tunjuk pic belakang kang korang ta caye
hah ni pic depan2 aku menunggang moto nih
like this picture okeyh

terimas pada yang tangkap ini picture
jangn curi moto ni
amarak keras dari aku !!

bytheway,aku heppy sangat malam nih sebab 
dapat jumpe kekasih aku
tengss u all
BARD, XIBEE, REZA, TIYA, EKIN
and exspecially my bf
KATONG (bukan nama sebenar)

18 MARCH 2011
enjoy this time
tengss haziq 
now i trust you :)